Cégmódosítás

Hogyan tudunk céget módosítani?

Amennyiben a cégjegyzékben bejegyzett adatokban változás következik be (pl. új székhely, új ügyvezető), úgy szükségessé válik a létesítő okirat (társasági szerződés, alapító okirat, alapszabály) módosítása, mely során kérjük az illetékes cégbíróságot az adatok átvezetésére.

Ahhoz, hogy az iratokat el tudjuk készíteni, kérem küldje meg e-mailben a társaság utolsó, jelenleg is hatályos, azaz legutoljára módosított létesítő okiratát és a cég változó adatait.

Az adatok beérkezését követően 1-2 munkanapon belül előkészítjük a szükséges iratokat és ezzel egyidőben felvesszük Önnel a kapcsolatot, ahol leegyeztetjük az aláírás időpontját, valamint megválaszoljuk a még esetlegesen felmerülő kérdéseit.

Az Ügyfélnek az aláírásra mindenképp magával kell hoznia a személyi igazolványát, lakcímkártyáját és adókártyáját, amelynek bemutatásával igazolja irodánk felé a személyazonosságát.

Az aláírás körülbelül 30 percet vesz igénybe, hiszen az iratokat már korábban elkészítjük Önnek. Az aláírások minden félnek jelen kell lennie, de lehetőség van arra is, hogy az aláírást távolról bonyolítsuk le, vagyis ügyfeleinknek nem kell személyesen megjelenniük irodánkban. Ez az ún. távazonosítás, amiről részletesebben itt olvashat!

A konkrét ügyvédi díj vonatkozásában konkrét árajánlatot az info@tancziko.hu email címen, vagy telefonon a 06 30/ 737 43 14-es telefonszámon!